"25042019 - från setralin till voxra till brintellix"

 
Har varit borta igen. Men jag börjar att känna mig mer som mig själv igen. 
 
För några månader sedan bytte jag ut setralin mot voxra. Till en början gick det så himla bra. Jag blev pigg igen, kände mig glad och allmänt peppad. Vilket jag inte har känt mig på flera år. Setralinen gjorde att jag blev avtrubbad. Jag kände mig varken eller på något vis. Mer apatisk och nedtonad. Även om jag kände allting som jag känner idag, så var det i så mycket lägre grader. 
 
Men efter några veckor till på voxran så blev jag överenergisk... och förbannad.. och aggresiv. Två mindre charmiga egenskaper. Speciellt vid ett antal utbrott som var helt oprovocerade. Men det krävdes att min högra hand skulle behöva gå två ronder med skorstenen inom loppet av två veckor, innan jag faktiskt insåg att jag mår förbannat dåligt. Jag var arg 24 timmar om dygnet. Mange fick gå på tå för att inte trigga mig och jag är aldrig arg på honom i vanliga fall, någonsin. Det var hemskt. Jag var så upp i varv att jag drev mig själv till vansinne. 
 
Hur som helst så slutade jag att äta voxran och blev mig själv igen, TACK OCH LOV! Så nu har jag blivit satt på brintellix, har bara ätit den i lite över en vecka, så jag har inte jätte mycket att gå på. Inte mer än att jag blir fruktansvärt illamående. Men det bör gå över på en vecka till. 
 
Trots illamåendet så är det fruktansvärt skönt att inte gå runt och vara förbannad och stressad hela tiden. Jag känner en sorts inner ro och det är underbart.