"23072018 - sjöbris och reunion"


Idag tog jag elva färjan till fastlandet för en lunchdejt med Carro. Ingen av oss hade någonsin ätit på sjöbris innan, så vi hamnade där. Carro tog en hamburgare med tryffel och något annat. Medan det blev en vanlig hederlig räkmacka för mig. Jag är så efterbliven när det kommer till mat, så att räkmackan var det enda som jag förstod vad den egentligen innehöll. Nu älskar jag räkor så jag hade valt den hur som helst. Men i övrigt så är det ganska meningslöst att ta mig till något finare ställe, för jag begriper oftast inte ens hälften av vad meny betyder, innehåller och är. Så de slutar alltid med att jag beställer något enkelt och lättförståeligt. 

Men det var så galet roligt att få träffa Carro igen. Det är oftast en bra bit mellan gångerna, men det är alltid detsamma för det. Så vi pratade i kapp och upptaderade varandra om allting och ingenting. Shoppade en del på new yorker gjorde vi också. Jag kom hem med en långärmad basictröja, en t-shirt, ett finare linne samt en skjorta för 250 kronor. Det är att fynda om någonting. 

Fick även träffa Carros kille Jimmy en snabbis och det visade sig att han och Mange har gått på samma skola. Så planen är väl nu att vi ska försöka hitta på någonting alla fyra framöver. Vilket jag tror kommer att kunna bli awesome. 

Men kort sagt så fick jag en underbar dag på fastlandet. Tack vare ett fantastiskt sällskap som jag önskar att jag träffade lite oftare.