"28042018 - kvällstripp till holmön"

- det händer att jag fixar mig ibland.
 
- på novas inn på holmön kan man beställa världens godaste räksmörgås.
 
Började denna dag på precis samma sätt som gårdagen. En timmes powerwalk innan jag hoppade in i duschen och tog tag i livet. Hämtade bland annat min cykel hos pappa, så Hera fick springa av sig lite. Det är bland det bästa hon vet. Så hon blev lite väl lyrisk. 
 
Sen var det bara till att fixa till sig och hämta upp la familia. Jag blev åter igen chaufför. Så vi släppte av Johan i stan för party. Sedan åkte jag, mamma och Marie till norrfjärden för att ta 18 färjan. Vi passade på medan det var sista lördagen i månaden, då går färjan 22.45 hem nämligen. Så vi for dit och åt. Hela carlssons familjen var ute också. Så jag fick krama och pussa på Nova när Mange inte hade tid. Så medan större delen av drösen ölade så drack jag coca cola. 
 
Det var så trevligt att få sitta där med alla och snacka om allt och ingenting. Sen att även Pjot och Alva var där och höll ställning gjorde det hela ännu bättre. Ännu roligare var det att se att mamma och Mona kom så bra överens. Så dom snackade ihop sig om att styra ölning framöver. Hade dock på känn att svärmor och moder skulle klicka. Så jag blev inte speciellt förvånad. 
 
Jag tog även tummen ur och sjöng karaoke. Blev dock så nervös att jag tog för höga toner hela tiden, så det lät förjävligt. Men jag vågade iallafall. Så jag är ganska stolt över mig själv. Sen var det ganska tragiskt att jag höll på att plocka en mårdhund på vägen hem. Dock väldigt häftigt att få se en in action. Speciellt när dom är så sällsynta i sverige, vilket inte är så konstigt då dom inte ens hör hemma här. Men det är nog ganska vanligt ändå att ryssar är och yrar på utan någon ordentlig koll.