"26032018 - dödstrött och så"

 
Kan börja med att säga att trötthet inte är en känsla längre, utan en livsstil numera. Bokstavligt. Förstår inte vad som händer, men jag är så galet trött hela tiden och kan gå och lägga mig och somna vilken tid som helst. Sen sover jag. Med en släng av lite mardrömmar och annat skoj. 
 
Men nu har jag jobbat mina fyra nätter för den här gången, så nu tar jag ledigvecka, utöver det där "lilla" extrapasset som jag har tagit på mig på torsdag. Men jag behöver timmarna. Så vad gör en natt mer eller mindre. Det känns bara förjävligt att torsdagen är den enda dagen som jag och M kan ses i veckan, och där har jag tagit på mig extra. Oflyt så förbannat. 
 
I övrigt så var förra ledigveckan ganska fartfylld. Fick bland annat ha lite kvallo med världens bästa svärmor där på tisdagen. Dagen som även gjorde mig en ny telefon rikare och en antenn fattigare. Så nu har jag ingen radio i bilen längre. Så... jag vet inte hur nöjd pappa kommer att bli när han ser hålet som leder ner till skuffen när vi byter bilar på onsdag. Det känns lite granna som att en utskällning står och väntar på mig runt hörnet. Något i stil med att jag inte ens kan tvätta en bil utan att bli av med en massa delar osv. Ha, ja - vad ska man säga? 
 
Men det känns riktigt bra med en ny telefon. Vilken skillnad det är på S6an och S8an. Och rosa är den också. Gotta love it. Sen att jag betalar samma månadspris nu som förut, make it even better. Då slipper man köpeångesten. Sen är skalet från ideal of sweden så underbart fint, kan inte sluta att titta på det. Sen så finns det kvinnor som älskar väskor och skor - jag älskar mobilskal. Så jag får stoppa mig själv från att inte beställa hem fler.