"22052018 - lev ditt eget liv, du ska dö din egen död"

 
Mina senaste tio dagar har jag spenderat ihop med mannen i mitt liv och min mamma. Dom har tagit hand om mig och har sett till att hålla mig sysselsatt. 
 
Mange frigjorde sig hela helgen, han tog ledigt och följde med till veterinären. Han höll min hand och torkade mina tårar. Han grät till och med själv. Under 1,5 år har jag aldrig sett honom gråta innan. Och hur sjukt det än låter så var det ganska skönt för mig att se honom fälla lite tårar, för det blev lättare för mig när även han blev känslomässig faktiskt. 
 
Hur som helst, mina två senaste helger har jag spenderat ute på holmön, vi har donat i husvagnen och vårstädat lite överallt där ute. Det har varit en väldigt skön frihet att kunna vara där. Det har varit skönt att sysselsätta sig och ha händerna fulla hela tiden. Speciellt roligt och givande att inreda och städa husvagnen. För vi lär få en fantastisk sommar där ute. Vi har även lagt ut pallar och lagt trall över, så nu har vi snart en fullstor alltan utanför vagnen också. Där vi kan sola och ta en bärs i kvällssolen. Före och efterbild kommer senare när vi är klara. Både invändigt och utvändigt. 
 
I fredags tog mamma även mig till sundvall för en dagstripp. Hade sovit 3 timmar innan så var ganska trött. Men vi åt på birsta. Köpte muminmuggar på ittala. Sen blev det en hel del köp på dollarstore till husvagnen. Det var så himla trevligt att få ha kvalitetstid med henne. Vi åt även ute dom två dagarna innan. Tog en tur till svärmor och tiggde kaffe gjorde vi på onsdagen också tillexempel. Och så vidare och så vidare. Så även fast jag jobbade natt söndag - onsdag, så hann jag med en hel del då jag inte kunde sova så bra. 
 
Så det var det. Igår gjorde vi stan också. Med Mona och Madde. Sen bjöd Madde på grillat hemma hos sig. Så medan dom vuxna gjorde mat så lekte jag med barnen i sandlådan. Där vi byggde slott och vallgravar. Det måste vara det bästa med barn, att man själv kan sjunka till en betydligt lägre nivå än vad som är tillåtet för en 26 åring annars. Awsome. 
 
Idag står det även en hel del på agendan. En dags tur ut på holmön om jag inte missminner mig. Sen åter igen, det eviga tjatet - Vad fan i hela helvetet skulle jag göra utan Mange vid min sida? På riktigt, jag förstår inte hur jag hade klarat av en sådan här period utan honom. Fina bästa älskade människa.