"22012018 - en lite mer drastisk söndag"

 
Jag har haft lite problem med bilen nu på slutet. Däck som ligger på och hjul som låser sig. Vilket resulterade i att jag körde av vägen igår kväll - efter 5 sladdar över hela vägen och en rejäl piruett, som slängde runt hela bilen rakt ned i diket. Så jag antar att fagen ville tillbaka till bullmark igen. Jag var iallafall påväg till gravmark för att köra in bilen i garaget, så att Mange skulle kunna leta fram felet med mitt framdäck. Efter varje körning så kan man steka ägg på bromsskivan nämligen, plus att det ger ständig sladd, så att jag inte har varit av vägen för länge sedan är ett under. Inte nog med det så gör alla dessa problem att bilen går trögt och drar ännu mer soppa än vanligt. Det har gått 40 liter på 27 mil - helt sinnessjukt. Men det gick inte som planerat iallafall. Bilen blev ståendes i ett dike, vi slet av 5 linor och tillslut gav vi upp. Jag åkte med Mange till gravmark istället, struntade i bilen och for och åt kycklingcurry gryta istället hos familjen Carlsson. 
 
Fick sedan låna svärmors bil så att jag tog mig till jobbet. Kändes så knäppt bara att jag lånade en annan bil och lämnade allting med min bil till pojkvän, svåger och svärfar. Men dom fick iallafall upp skiten tillslut. Så nu står den i gravmark och väntar på att få lite stryk. Men man blir helt klart väldigt frustrerad av bilar. Saker ska bara fungera. Speciellt på vintern då allting blir så jävulst mycket mer komplicerad och omständigt. 
 
Men som sagt, det är tur att jag är tillsammans med världens bästa person, som dessutom har världens bästa familj. Är så tacksam och lyckligt lottad. Nu har jag även ledigvecka igen och är lite mindre beroende av bil. Så det är väl tur i oturen ändå.