"23102018 - nu är vi här"


Vid 15 tiden igår checkade vi in på hotellet. Efter det hann vi ligga lite vid poolen och sedan ned till hamnen för att kolla in solnedgången. Men efter två nätter med oerhört lite sömn var jag helt död. Så jag somnade vid 20 tiden. Medan Mange drinkade lite på rummet innan han drev runt på stan och bargatan. Han kom tillbaka full like a kastrull. Men jag hade tydligen missat en hel del. Bland annat en fet snubbe på fyrhjuling som tappade kontrollen, flög av och rullade som en fotboll efter vägen medan fyrhjulingen fortsatte rakt in i en butik. Sen hade han försökt fly men blev jagad av en ryss som tacklade ned honom.


Hur som. Idag fick vi njuta av frukost buffén med en fantastiskt utsikt till. Helt magiskt. Hotellet är så himla fint och fräscht. Så efter en buffé där man alltid plockar på sig för mycket, så tog vi en promenad till en uthyrare där vi hyrde en moped för veckan. Med den tog vi oss sedan till lando bay. Där flög M lite drönare medan jag satt och smuttade på en cider. Sedan badade vi och solade tills vi höll på att tuppa av. Idag var det 33 grader varmt och vi dricker alldeles för dåligt med vatten. 


Även den här kvällen spenderade vi med att titta in solnedgången vid stranden. Men det går ju så himla fort, så M hann bara plocka fram drönare så var solen bakom bergen. Men han hann få ett par snygga bilder innan det blev alldeles kolsvart iallafall. Vi fotade även en del med systemkameran. Men dom bilderna kommer inte upp fören vi är hemma igen. 


Middagen åt vi på bed rock cafe med flinta tema. Min kamera på telefonen var dock helt knäpp så jag kunde inte ta några bilder där ifrån. Men det var så oerhört god mat där att vi lär försöka hinna äta där igen. Dom hade även en trubadur med en fantastisk röst. Så det var en guld måltid.